Şırnak Ajans-Şırnak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Heşar Haşimoğlu, Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığına seçilen Eser Adıyaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette yeni döneme ilişkin birlik ve dayanışma vurgusu öne çıktı.

Şırnak’ta arazi kavgası 2 yaralı, 5 gözaltı
Şırnak’ta arazi kavgası 2 yaralı, 5 gözaltı
İçeriği Görüntüle

I M G 20260521 W A0001(1)

Şırnak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ŞESOB) Başkanı Heşar Haşimoğlu, Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığına seçilen Eser Adıyaman ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette iki birlik arasında iş birliğinin güçlendirilmesi, bölge esnafının sorunları ve çözüm önerileri ele alındı.

I M G 20260521 W A0003(1)

Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, esnaf ve sanatkârların ekonomik ve sosyal açıdan daha güçlü bir yapıya kavuşması için ortak çalışmaların önemine dikkat çekildi. Başkan Haşimoğlu, yeni göreve seçilen Eser Adıyaman ve ekibine başarılar dileyerek, bölge esnafının kalkınması adına her türlü iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.

Van ESOB Başkanı Eser Adıyaman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki il arasında kurulacak güçlü iletişimin esnaf camiasına olumlu yansıyacağını belirtti. Adıyaman, yeni dönemde birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek esnafın beklentilerine en iyi şekilde cevap vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Muhabir: SÜLEYMAN ZAN