Şırnak Emniyet Müdürü Volkan Sazak, Şırnak’a atanmasının ardından geçen dört aylık sürenin ardından Beytüşşebap ilçesini ziyaret etti. Sert iklimi, sarp kayalıkları ve derin vadileriyle bilinen, kış aylarında yoğun kar yağışıyla adeta beyaza bürünen Beytüşşebap’ta vatandaşlarla buluşan Sazak, ilk olarak Emniyet Müdürlüğü, Belediye ve kamu kurumlarına ziyarette bulundu.

Beytüşşebap Volkan Sazak4

Daha sonra Cumhuriyet Caddesi’nde esnafla selamlaşan Sazak, vatandaşlarla birebir görüşerek taleplerini dinledi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, ilçe merkezindeki bir kıraathanede vatandaşlarla çay içip sohbet etti.Beytüşşebap Volkan Sazak

Ziyarete Beytüşşebap Belediye Başkanı Kamil Durmuş, AK Parti İlçe Başkanı Hulusi Adıyaman ve bazı siyasi parti temsilcileri de eşlik etti.

Vatandaşlar, Şırnak genelinde özellikle uyuşturucuya karşı yürütülen başarılı operasyonlar için Emniyet Müdürü Sazak’a teşekkür ederek, bu mücadelenin kararlılıkla sürmesini istediklerini ifade etti. Müdür Sazak ise yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda, halkımızın huzur ve güvenliği için elimizden gelenin fazlasını yapmaya kararlıyız. Şırnak’ı çok sevdim, burada kalıcı olmak istiyorum. Hiçbir yasa dışı faaliyete göz yummayacağız. Ancak bu mücadelede halkımızın desteği de çok önemli” dedi.

Beytüşşebap Volkan Sazak1

Uludere’de elektrik isyanı "kesinti var, denetim yok, ceza çok"
Uludere’de elektrik isyanı "kesinti var, denetim yok, ceza çok"
İçeriği Görüntüle

Belediye Başkanı Kamil Durmuş ise, ilçedeki nokta karakolunun daha uygun ve güvenli bir alana taşınması yönündeki taleplerini iletti. Emniyet Müdürü Sazak, bu konuda gereken adımların atılacağını belirtti.

Beytüşşebap Volkan Sazak3

Yoğun kar yağışıyla mücadelenin sürdüğü, metrelerce kar altında kalan Beytüşşebap’ta, Emniyet Müdürü’nün ziyareti ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, “Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” diyerek Sazak’a teşekkürlerini iletti.

Whatsapp Image 2026 01 11 At 15.05.54