Ünlü tiyatrocu Deniz Özer (Deno) ve Bahoz Özsunar’ın sahnelediği, Yakup Selimoğlu yönetmenliğinde sahnelenen ve her gittiği yerde kapalı gişe oynayan “Qral û Travîs” (Kral ve Travis) adlı Kürtçe tiyatro oyunu, Silopi’de tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Silopi Eyşa Şan Kültür Merkezi'nde 16 Mayıs Cuma günü saat 19.30’da sahnelenecek olan oyun, bölgede büyük bir heyecan yarattı. Oyunun sevilen oyuncuları Deno ve Bahoz’un Silopi’ye gelecek olması, hayranlarını şimdiden sevince boğdu.

Biletler, tiyatro afişinde belirtilen satış noktalarından temin edilebilir. Kürtçe tiyatroya ilgi duyan herkesin yoğun ilgi göstermesi beklenen bu özel gösteri, kültür ve sanat hayatına önemli bir katkı sunacak.

USİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç’tan 12 Mart Mesajı
USİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç’tan 12 Mart Mesajı
İçeriği Görüntüle

Silopi’de sanat dolu bir akşam geçirmek isteyenler, şimdiden biletlerini aldı.

Şırnak Ajans/ Halil Azizoğlu

ü

Deniz Özer (Deno) Halil Coşkun Azizoğlu

ü