Vatandaşlara, artçı depremlere karşı dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları konusunda uyarılar yapıldı.
Korkutan deprem İstanbul'da da hissedildi 5.0 Büyüklüğünde
Deprem, İstanbul, İzmir, Aydın ve çevre illerden de hissedildi. AFAD ekipleri olayın ardından bölgedeki incelemelerine başladı
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde saatler önce 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul, İzmir, Aydın ve çevre illerden de hissedildi. AFAD ekipleri olayın ardından bölgedeki incelemelerine başladı.
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde bugün öğle saatlerinde 5.0 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Depremin, çevre illerde de hissedildiği bildirildi. İstanbul, İzmir, Aydın ve Balıkesir başta olmak üzere birçok ilde sarsıntı yaşayan vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.
AFAD tarafından yapılan açıklamada, depremin büyüklüğünün 4.9 olarak ölçüldüğü ve herhangi bir can kaybı veya ciddi hasar ihbarı bulunmadığı ifade edildi. Ekipler, bölgedeki durumu yakından takip ediyor.
Yorumlar
Trend Haberler
Şüpheli Ölümün Ardından DEM Parti’de Seçim Kararı
Şırnaklı Genç Dünyaya Açıldı, Vekil Tatar Sahip Çıktı
Şırnak Devlet Hastanesi'ne beklenen atama oldu
Silopi’de Yarın Elektrik Kesintisi, DEDAŞ Saat Saat Açıkladı
Şırnak’a çift uyarı, yağmur da geliyor kar da
Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı, 7 Ölü




