Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, hac ibadetini yerine getirerek kutsal topraklardan döndü. Hac dönüşü yayımladığı mesajda birlik, tevazu ve hizmet vurgusu yapan Başkan Yarka, yeniden görevinin başına geçtiğini belirtti.

Başkan Yarka mesajında, hac ibadetinin manevi atmosferinin kendilerine önemli sorumluluklar yüklediğini ifade ederek, “Kutsal topraklarda eda ettiğimiz hac ibadetinin ardından Rabbimizin lütfuyla yeniden görevimizin başına dönmüş bulunuyoruz” dedi.

Van'daki feci kaza: Aynı aileden 4 can kaybı
Van'daki feci kaza: Aynı aileden 4 can kaybı
İçeriği Görüntüle

Vav harfinin tevazu, kulluk ve teslimiyetin sembolü olduğunu belirten Yarka, belediye başkanlığı görevini bir makamdan öte vatandaşlara karşı taşınan bir sorumluluk olarak gördüklerini söyledi. Şırnak halkına hizmet etmeye aynı samimiyet ve gayretle devam edeceklerini kaydeden Yarka, gönüllere dokunan bir belediyecilik anlayışıyla çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.

mehmet yarka-6

Hac yolculuğunda kazandıkları manevi iklimi hizmet anlayışlarına rehber edineceklerini vurgulayan Başkan Yarka, “Şırnak’ımıza karşı sorumluluğumuzu daha güçlü hissederek tevazu ve samimiyeti esas alan bir anlayışla çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Mesajının sonunda birlik ve beraberlik temennisinde bulunan Yarka, vatandaşların dua ve desteğiyle Şırnak için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim, şehrimizin yarınlarını ise aydınlık eylesin” dedi.

Muhabir: Herdem Enç