ŞIRNAK AJANS-İlçe protokolü, esnaf, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Demir, bölgenin sorun ve taleplerini yerinde dinledi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi İşler Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Şırnak’taki temaslarını sürdürüyor. Demir, beraberindeki HÜDA PAR heyetiyle birlikte Güçlükonak ilçesini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.

İlk olarak Güçlükonak Kaymakamı Semih Memiş ve Belediye Başkanı Selahattin Aktuğ’u makamlarında ziyaret eden Demir ve beraberindeki heyet, ilçenin genel durumu ve vatandaşların gündeminde bulunan konular hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Esnafın talep ve sıkıntılarını dinledi
İlçe merkezinde esnafı ziyaret eden Demir, işletme sahipleriyle tek tek görüşerek ekonomik durum, ticari hayat ve esnafın karşılaştığı sorunlar hakkında bilgi aldı. Esnafın talep ve beklentilerini dinleyen Demir, sorunların yerinde tespit edilmesinin çözüm üretme açısından önem taşıdığını ifade etti.

Vatandaşlarla da sohbet eden Demir, HÜDA PAR olarak sahada olmaya ve toplumun farklı kesimleriyle doğrudan temas kurmaya devam edeceklerini belirtti.

Köylerde vatandaşlarla buluştu
Demir ve beraberindeki heyet, Güçlükonak ilçe merkezinin yanı sıra köylerde de ziyaretlerde bulundu. Köy muhtarları, kanaat önderleri ve vatandaşlarla bir araya gelen heyet, bölge halkının yaşadığı sorunları ve çözüm önerilerini dinledi.

Kayaboyun köyünde muhtar ve köy halkıyla buluşan Şahzade Demir, vatandaşların taleplerini dinleyerek not aldı. Köy sakinleriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Demir, vatandaşların sorunlarını ilgili mercilere taşımaya devam edeceklerini söyledi.

Demir, ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede, halkla iç içe olmanın ve sorunları doğrudan sahada dinlemenin önemine dikkat çekerek, HÜDA PAR’ın vatandaşlarla buluşmaya ve sahada olmaya devam edeceğini vurguladı.

Şahzade Demir’e ziyaretleri sırasında HÜDA PAR Merkez İstişare Kurulu Üyesi Nasuh Sevinik, HÜDA PAR Şırnak İl Başkanı Emcet Yalçın, İdil İlçe Başkanı Asım Özalp, Cizre İlçe Başkanı Reşit Gözüngül ve parti teşkilatı üyeleri eşlik etti.




