Mardin’de düzenlenen 11’inci Dijital Habercilik ve Medya Çalıştayı’nın ikinci gününde, dijital medya ve yeni nesil habercilik pratikleri 10 farklı başlık altında ele alınacak. “Ortadoğu Coğrafyasında Gazeteci Olmak” sunumunu Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halil Azizoğlu gerçekleştirecek.

Mardin’de bu yıl 11’incisi düzenlenen Dijital Habercilik ve Medya Çalıştayı ikinci gün programıyla devam ediyor. Dijitalleşen medya dünyasında gazeteciliğin dönüşümüne odaklanan çalıştayda, internet haberciliği ve yeni nesil medya stratejileri kapsamlı şekilde ele alınıyor.

Çalıştayın ikinci gününde gerçekleştirilecek oturumlarda dijital medya ile gelişen yeni nesil habercilik pratikleri 10 farklı başlık altında değerlendirilecek.

Şırnak’ta fırtına ağılı yıktı çok sayıda hayvan telef oldu
Şırnak’ta fırtına ağılı yıktı çok sayıda hayvan telef oldu
İçeriği Görüntüle

Program kapsamında “Ortadoğu Coğrafyasında Gazeteci Olmak” başlıklı sunumda Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halil Azizoğlu konuşmacı olarak yer alacak. Sunum, 10 Nisan Perşembe günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek.

Muhabir: Sedat Sevim