Şırnak Valisi Birol Ekici, Silopi Kaymakamı Çağlar Partal ve Silopi İlçe Emniyet Müdürü Kamil Aydın, Ankara’daki tedavi sürecini tamamlayarak Silopi’ye dönen kanaat önderi Haşim Haşimoğlu’nu ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Şırnak Valisi Birol Ekici, beraberinde Silopi Kaymakamı Çağlar Partal ve Silopi İlçe Emniyet Müdürü Kamil Aydın ile birlikte, bölgenin önemli kanaat önderlerinden Haşim Haşimoğlu’nu evinde ziyaret etti. Ankara’da geçirdiği tedavi sürecinin ardından Silopi’ye dönen Haşimoğlu’na “geçmiş olsun” dileklerini ileten Vali Ekici ve beraberindekiler, sağlık durumu hakkında da bilgi aldı.
Ziyarette Vali Ekici, kanaat önderlerinin toplumun birlik ve beraberliği açısından önemine vurgu yaparak, Haşimoğlu’na sağlıklı ve huzurlu bir ömür diledi.
Haşim Haşimoğlu ise nazik ziyaretlerinden ötürü Vali Ekici, Kaymakam Partal ve Emniyet Müdürü Aydın’a teşekkür ederek, gösterilen ilginin kendisini son derece mutlu ettiğini ifade etti.

