Başkan Yarka “Şehirlerimizin geleceği için vizyoner adımlar atıyoruz” « Şırnak Ajans

Başkan Yarka “Şehirlerimizin geleceği için vizyoner adımlar atıyoruz”

Başkan Yarka Ankara’da Yerel Yönetimler Toplantısına Katıldı

Şırnak Ajans
Okuma Süresi

1 dakika

Yayınlanma 11:43 - 02 Ekim 2025
Güncelleme 11:43 - 02 Ekim 2025

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir’in başkanlığında gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Toplantısına katıldı.

Toplantıda şehirlerin gelişimi, yerel yönetimlerin etkinliği ve vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulmasına yönelik kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. Başkan Yarka, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Milletimizin beklentilerini karşılayan, vizyoner ve sürdürülebilir bir yerel yönetim anlayışıyla çalışmalarımıza yön vermeye devam ediyoruz” dedi.

Yerel yönetimlerin halka dokunan projelerle hizmet kapasitesini artırması gerektiğine vurgu yapılan toplantıda, belediyelerin vatandaş odaklı hizmet anlayışını güçlendirecek yeni stratejiler masaya yatırıldı. Başkan Yarka, toplantının hem Şırnak hem de ülke genelindeki belediyelerin yol haritasına önemli katkılar sunacağını belirtti.


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir